Pirinés Epic Trail

Pirinés Epic Trail

La Epic és una pedalada de 235km pel vertent nort del Turbón. En aquesta ruta amb BTT es supera un desnivell acumulat de 6500 metres.

Aquesta ruta amb BTT surt de Pont de Suert, passa per Seira, Lafortunada, Plan, Vilanova, Castejón de Sos, Cerler, Castanesa i torna a Pont de Suert. Durant el trajecte es poden gaudir els llocs més emblemàtics del la Ribagorça Oriental, el Sobrarbe i la Alta Ribagoça amb la nostra BTT. 

 

L'alçada màxima de la ruta és de 2283 metres i la mínima de 701.

A SortidesTT encara no l'hem el proper estiu caurà! el track es pot consultar al Wikiloc http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=913932

 

La ruta amb BTT la organitza Aramon Bike  i es pot fer durant l'estiu. Es pot escollir la durada entre 3 i 5 dies. Per anar fent boca la gent de Temps d'Aventura aquest juliol la van fer i ens han deixat aquest vídeo.

 

 

Comments :

imatge de aleix

 Aquest estiu l'hem de fer ja

 Aquest estiu l'hem de fer ja podeu entrenar ;) jo per suposat estic super en forma...

com ha participant aquest

com ha participant aquest estiu a la Turbon, i com aficionat a la bicicleta, crec que es un bon repte, tant per la distancia a recorrer, el desnivell acumulat, ara deu quedar recompensat l'esforç per poder gaudir del Pirineu, que tant aprop el tenim i que tant poc conec, i quan hi ha per coneixer

joan