Bikexperience, Nordsur: exursions amb BTT

Bikexperience Nordsur

Si encara esteu pensant quina activitat fer durant les vacances amb la vostra BTT a sortidesBTT hem descobert les propostes de NordSur. http://www.guiesnordsud.net/

Nordsud és una empresa d’esports, formació i activitats al medi natural durant les quatre estacions de l’any on es divideixen les disciplines segons l’època.

Va ser constituïda l’any 2004 per dos socis/amics amb una amplia experiència en el sector dels guiatges de muntanya i les classes d’esquí, i també com a formadors/instructors en cursos de l’Organització Nacional de Cecs (ONCE) i de l’Escola Catalana d’Alta muntanya (ECAM) i continuen actius practicant aquests esports de muntanya que tan els apassionen sempre que la feina no els apreta.

NordSud realtiza la majoria de les seves activitats a la Vall de Camprodon, a cavall entre la Garrotxa, el Ripollès i la Catalunya Nord.
Tot i això no els importa desplaçar-se a qualsevol racó de món per aconseguir les millors condicions per la pràctica, la docència o les inquietuds dels participants.

Algunes de les activitats relacionades amb el BTT que organitza NordSur són:


A part, durant tot l’any NordSur organitza varies activitats, entre elles una pedalada que transcorre pels camins i les pistes de terra de la Vall de Camprodon intentant circular el menys possible per asfaltat.
En aquesta sortida es descobreix el territori sobre dues rodes: camins de la retirada, ramaders… i visitant l’arquitectura civil: antics masos, ponts i cases pairals, i religiosa: ermites romàniques, padrons de la Vall.

Les excursions s’adapten segons el nivell de participants, durada ( mig dia o dia sencer) així com distància i desnivell.

1/2 dia des de 35€
1 dia des de 50€
(Aquests preus no inclouen la bicicleta)

 

Comments :

fa bona pinta, ara es probar

fa bona pinta, ara es probar el recorregut i l'organització, haviam com estàn les dates, o algú que ho fagui opini

joan

imatge de aleix

Si que pinta bé, a més la

Si que pinta bé, a més la zona esta molt xula, aquesta setmana santa vem estar a http://www.maspujol.net/ una casa rural que hi ha per la zona molt econòmica ;) 20€ persona/dia 

 

 

Molt interessants les

Molt interessants les propostes!